Nieuws

Rugby Nederland team

Nederland heeft rugbytoekomst!

Rugby gaat in Nederland een mooie toekomst tegemoet! Niet alleen stijgt het aantal leden bij de bond met een stabiele 15% per jaar, ook op sportief gebied gaat het goed! We spraken met Janhein Pieterse, voorzitter van Rugby Nederland, over de sportieve prestaties. 

Zo spelen onze sevensdames dit weekend de World Series in Canada, zijn onze U20 en U18 rugbydames en -heren hele hoge ogen aan het gooien op Europees niveau en blikten we met Janhein alvast vooruit naar het grootste rugbyfeest van ons land: de Amsterdam Sevens!

Hemelvaartsdag 2017 zal door mening handballiefhebber in de agenda onderstreept staan! De bekerfinales bij zowel de dames als de heren worden in het Topsportcentrum te Almere gespeeld. Bij de dames gaat deze finale tussen dezelfde twee ploegen die de afgelopen weken elkaar nog bestreden hebben voor de landstitel: Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam en Sercodak/Dalfsen! We blikten vlak voor de finale vooruit met VOC interim-trainer Ricardo Clarijs en vroegen naar zijn verwachtingen!

Janhein Pieterse en Ricardo Clarijs hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live