Nieuws

Eline Rentier

De perfecte zomervakantie!

Voor de Eline Rentier staan er mooie maanden op het programma! De 21-jarige schermster van Schermcentrum Amsterdam staat aan de vooravond van het EK schermen in Polen, gaat deelnemen aan de Universiade en doet in juli ook mee aan het WK!

We spraken met Eline over deze haast perfecte zomervakantie!

Dit weekend vindt in de Amsterdamse Sporthallen Zuid de zevende editie plaats van het Amsterdam Quad Rugby Tournament. Ook dit jaar zullen er weer veel goede rolstoelrugbyers uit de hele wereld naar Amsterdam komen om te strijden om de felbegeerde prijs. De voorbereidingen zijn in volle gang en daarover spraken we met Sefke-Jan Boltrop, één van de organisatoren van het evenement!

Gazelle viert het 125-jarig bestaan met de lancering van de vernieuwde Champion Mondial (limited edition). Dit is decennialang een topframe geweest. Harm Ottenbros was de eerste renner die met een Gazelle de wereldtitel op de weg greep en ook Hennie Kuiper werd met dit merk wereldkampioen. Rondom deze lancering is een heel festival gebouwd met onder meer een toerrit en een record poging voor het Guinness Book of World Records! We spraken er over met Ferdi Ertekin van Gazelle!

Eline Rentier, Sefke-Jan Boltrop en Ferdi Ertekin hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

Luister live