Nieuws

Orange Lions op weg naar de top!

Het Nederlands basketbalteam, ook wel de Orange Lions genoemd, staan voor belangrijke pre-kwalificatiewedstrijden voor de WK! We spraken met international Worthy de Jong over de komende wedstrijden en het belang hiervan!

 

Komende zaterdag spelen ze in en tegen Oostenrijk, 9 augustus in de Sporthallen Zuid tegen Albanië, 16 augustus weer in Sporthallen Zuid tegen Oostenrijk en 19 augustus in en tegen Albanië.

 

Van 14 t/m 17 september is de ITU World Triathlon Grand Final in Rotterdam! De triathlon in Rotterdam is al sinds jaar en dag één van de grootste triathlons van Nederland en nu wordt de finale van de WK aan de wedstrijd gehangen. Wat voor een spektakel kunnen we gaan verwachten? Voormalig wereldkampioen Rob Barel is aangesteld als toernooidirecteur en met hem spraken we over deze Grand Final!

 

Op zondag 3 september staat de CZ Tilburg Ten Miles op het programma! Bij de dames, die tien kilometer zullen gaan lopen, staat er een internationaal top veld aan de start. Met titelverdedigster Alice Aprot, de wereldkampioene veldlopen Irene Cheptai en Nederlandse toppers als Jip Vastenburg aan de start zal het vuurwerk worden in Tilburg! We spraken met de eventdirecteur Henk van Doremalen over het evenement!

 

Worthy de Jong, Rob Barel en Henk van Doremalen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug