Nieuws

Open Studio Dagen geslaagd!

De Open Studio Dagen zitten erop! ALLsportsradio was erbij met een complete sportexperience! Zowel op de zaterdag als de zondag kregen we hoog bezoek en spraken we veel mensen! Luister hier alle hoogtepunten terug!

 

Tijdens de Open Studio Dagen worden deuren op het Hilversumse Media Park geopend die normaal gesloten blijven voor het publiek. Bezoekers krijgen een uniek kijkje achter de schermen en uiteraard wordt er het gehele weekend TV en radio gemaakt. Ook ALLsportsradio is er weer bij met twee dagen lang LIVE! radio en een complete sportexperience.

Uiteraard kunnen bezoekers zelf in de uitzending wat komen vertellen over hun favoriete sport, hun sportclub of hun sportheld, maar daarnaast kunnen ze zelf ook deelnemen aan sportieve activiteiten en clinics, bekende sporters tegen het lijf lopen, prijzen winnen of gewoon lekker een kop koffie komen drinken. 

De ALLsportsradio Experience is voor sportbonden een unieke mogelijkheid om bezoekers op een laagdrempelige manier met een (nieuwe) sport te laten kennismaken. De Open Studio Dagen trokken vorig jaar ruim 30.000 bezoekers naar het Media Park en dit jaar koerst de organisatie op zo'n 35.000 bezoekers!  Wil je je als sportbond, sportclub of merk jezelf ook profileren bij de ALLsportsradio Experience? Dat kan!
Neem contact op met Lars Schotanus via lars.schotanus@ypca.nl of bel 'm op 035-6777280!

 

 

Ga terug