Nieuws

Stunten richting Europa!

De eerste ronde van de KNVB Beker is gespeeld! Daarbij hebben we misschien wel de grootste bekerstunt aller tijden gezien, waarbij AVV Swift bekerhouder Vitesse uitschakelde na strafschoppen. We bespraken het met Martijn Baars van Sportnieuws.nl!

 

We blikten daarnaast ook nog even vooruit op de lotingen van de tweede ronde!

 

Nederland heerst voorlopig op de WK Wielrennen in het Noorse Bergen! Bij de eliten wisten zowel een Nederlandse dame als heer de wereldtitel te grijpen. Bij de dames was Annemiek van Vleuten de snelste, voor Anna van der Breggen. Bij de heren domineerde Giro-winnaar Tom Dumoulin. Hij was maar liefst een minuut sneller dan nummer twee Primoz Roglic! We blikten terug met Thomas Braun!

 

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze keer ging het natuurlijk over de week waarin het over het algemeen heel goed ging met de Nederlandse sporters!

 

Martijn Baars, Thomas Braun en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug