Nieuws

Korfbal League weer van start!

Vrijdag 10 november start de Korfbal League weer! Hoe gaat TOP/SolarCompleet als titelverdediger richting het nieuwe seizoen? We spraken met international en TOP-speelster Barbara Brouwer onder meer over de voorbereiding en de seizoensstart tegen Blauw-Wit Amsterdam.

 

Het nieuwe seizoen in de Korfbal League gaat weer een hoop mooie wedstrijden opleveren. Het openingsduel is traditioneel de herhaling van de finale van het afgelopen seizoen.

 

Elke maandag blikken we terug op het afgelopen Eredivisieweekend met Aad de Mos! Het was een bizarre zaterdag voor Wout Weghorst van AZ, die tijdens de wedstrijd tegen Willem II (3-2) voor een assist, goal en een rode kaart zorgde. Verder was het Super Sunday met puntverlies Feyenoord, Ajax, Vitesse en PEC Zwolle. PSV was de grote winnaar van het weekend na een spectaculaire zege op FC Twente (4-3).

 

Barbara Brouwer en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug