Nieuws

Tweede van de wereld!

De WKL Kiteboarding World Cup zit erop! Bij de vrouwen zagen we aan het eind van de rit een Nederlandse op een mooie tweede plek eindigen! We spraken met Annabel van Westerop, die net weer terug thuis op Aruba is, over deze mooie prestatie!

 

De WKL Kiteboarding World Cup had dit jaar een klein beetje last van het weer, want twee events op de wedstrijdkalender moesten door een gebrek aan wind gecanceld worden. Desondanks bleek Annabel aan het einde van de rit stabiel genoeg te hebben gesurft om de tweede plek te mogen innemen.

 

Zoals elke maandag blikten we terug op het afgelopen Eredivisieweekend met Aad de Mos! Deze week was het druk voor de eredivisionisten, naast afgelopen weekend werd er ook nog een doordeweeks programma afgewerkt. Afgelopen weekend wist Ajax de topper op bezoek bij AZ te winnen, won VVV-Venlo voor het eerst in de clubgeschiedenis de derby bij Roda JC en haalde Feyenoord uit in Spangen!

 

Het WK Darts is inmiddels begonnen aan de vijfde dag en zitten nog midden in de eerste ronde! Wat is er tot nu toe allemaal gebeurd en wat gaat er nog komen? We bespraken het met Jacques Nieuwlaat, commentator bij RTL 7 Darts!

 

Annabel van Westerop, Aad de Mos en Jacques Nieuwlaat hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug