Nieuws

Hoe gaat de titelrace nu verlopen?

De Eredivisie is eindelijk terug na de winterstop! Tijdens speelronde 19 werden we gelijk verwend met onder meer De Klassieker! Ajax won in eigen huis van Feyenoord door twee goals in drie minuten en een rode kaart van Jorgensen!

 

PSV liet bijna punten liggen op bezoek bij Heracles, maar De Jong wist in de 93ste minuut de boel nog te redden voor de Eindhovenaren. Veel gelijke spelen ook deze speelronde. Hoe gaat de titelrace lopen? We spraken Aad de Mos!

 

Wat zijn de sporttrends voor 2018 in Europa en Nederland? ShopAlike.nl heeft het koopgedrag onderzocht en kwam tot een mooi lijstje, met enkele verrassende elementen! We bespraken het onderzoek en de resultaten met Ferdinand Noordermeer!

 

Deze week loopt de 15-jarige Frank van den Bosch bij ons stage! Zijn eerste opdracht was om als junior-verslaggever naar De Klassieker te gaan! In de Johan Cruyff ArenA was Ajax zondagmiddag met 2-0 te sterk voor Feyenoord, die bovendien Nicolai Jørgensen verloren na het pakken van twee gele kaarten. Frank was aandachtig toeschouwer en maakte op zijn eerste dag gelijk zijn radiodebuut met zijn verslag van de wedstrijd!

 

Aad de Mos, Ferdinand Noordermeer en Frank van den Bosch hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug