Nieuws

Margriet de Schutter naar de spelen!

Vrijdag 9 februari 2018 is het eindelijk zo ver. De Olympische Winterspelen beginnen in Pyeongchang. Voor Nederland is er bij een Olympische spelen een extra begrip, namelijk het Holland Heineken House. Voormalig shorttrackster Margriet de Schutter is crewlid bij de HHH.

 

Natuurlijk spraken wij Margriet ook even over de Vlaggendrager Jan Smeekens.

 

Donderdag begon de Premier League of Darts! Van Barneveld en Van Gerwen waren weer aan de beurt om te laten zien waar ze goed in zijn! We blikten met Martijn Baars van Sportnieuws.nl terug op de eerste speelronde van de Premier League of Darts. Daarbij spraken we ook over Raymond van Barneveld en het kleine incident met een Fortuna-fan.

 

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze keer over de Winterspelen en de afpakken van onze walk on girls en pitspoezen! Uit ons oog, maar niet uit ons hart!

 

Margriet de Schutter, Martijn Baars en Arjan kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug