Nieuws

ALLsportsradio live vanaf ABN AMRO WWTT

ALLsportsradio kwam live vanaf het 45ste ABN AMRO World Tennis Tournament (WTT) in Rotterdam Ahoy. De uitzending stond geheel in het teken van de finaledag van het World Wheelchair Tennis Tournament (WWTT) gewonnen door Fernandez.


Vanuit een mobiele studio werd op ALLsportsradio van live verslag gedaan vanaf het Sports Plaza in Ahoy. Met sfeerverslagen, studiogasten, reportages en live verslag vanaf het ABN WWTT. De presentatie was in handen van Robert Denneman en Ron Lemmens.

De week voorafgaand aan het finaleweekend stonden de dagelijkse uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! al geheel in het teken van het ABN AMRO WWTT.

Ernst Boekhorst, Manager Brand Sponsoring & Foundation van ABN AMRO: “Het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament viert haar 10e jubileum editie. Het is om die reden extra bijzonder dat ALLsportsradio aanwezig is om aandacht te geven aan dit mooie event wat volledig onderdeel is van het ABN AMRO World Tennis Tournament.”

ABN AMRO WWTT
Naast het toptennis van de heren uit de ATP tour, kun je ook in 2018 weer genieten van de top 12 uit het heren rolstoeltennis bij de officiële 10e editie van het ABN AMRO WWTT. Ook deze editie maken spectaculaire dubbels weer deel uit van het toernooi. De topspelers van het internationale rolstoeltennis komen naar Rotterdam om daar het allerhoogste niveau te laten zien. Het 10e ABN AMRO WWTT wordt gehouden van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 februari.

 

Ga terug