Nieuws

10 jaar rolstoeltennis in Ahoy!

Voor het tiende jaar is ook rolstoeltennis een belangrijk onderdeel van het ABN AMRO World Tennis Tournament! Al tien jaar lang de toernooidirecteur is niemand minder dan ‘s werelds beste rolstoeltennisster aller tijden: Esther Vergeer! 

 

We spraken haar over het toernooi tot nu toe en wat haar verwachtingen zijn voor de rest van de week!

 

Omdat het ABN AMRO WWTT een ATP-toernooi is spelen er geen vrouwen in Rotterdam Ahoy. Wel aanwezig is rolstoeltennisster Diede de Groot! Een paar weken terug won Diede op de Australian Open haar tweede grandslamtitel! Spraken Diede over dat toernooi, maar ook over het WWTT die ze zeker in de gaten houdt!

 

Momenteel is de 45ste editie van het ABN AMRO WTT bezig! Dag vier van het hoofdtoernooi! Gisteren weer een verrassing in het hoofdtoernooi met Alexander Zverev die werd verslagen door Andreas Seppi en we zagen voor het eerst Roger Federer in actie! Wat konden we van vandaag gaan verwachten? We blikten terug en vooruit met Dimitri Bonthuis.

 

Esther Vergeer, Diede de Groot en Dimitri Bonthuis hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug