Nieuws

Sports Weekly #8

In deze aflevering van Sports Weekly analyseert Rintje Ritsma dit schaatsseizoen met zijn WK Allround als toetje, vertelt Sportnieuws.nl redacteur Stefan Buitenhuis over het belang van de Paralympics en spreken we Bibian Mentel over haar gouden Spelen!

 

We spreken met De Beer van Lemmer! Rintje Ritsma mag met trots terugkijken op de WK Allround in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar hij de toernooidirecteur was. Met hem analyseren we het afgelopen schaatsseizoen en kijken naar de situatie rondom Ireen Wüst.

 

Ooit ambieerde Sportnieuws.nl redacteur Stefan Buitenhuis zelf een paralympische carrière, nu zit hij er volop in en houdt alles goed in de gaten. Het is Stefan vs. Stefan over het belang van de Paralympische Spelen! Daarnaast praten zij ook over de successen van Paralympic TeamNL tijdens de Spelen. 

 

Één van deze succesverhalen van Paralympic TeamNL is geschreven door Bibian Mentel! Negen keer heeft zij tegen kanker gevochten en gewonnen, waarvan de laatste keer een half jaar voor de Spelen. Desondanks pakte ze deze Spelen weer een gouden plak door haar Paralympische titel bij de snowboardcross succesvol te prolongeren! Robert Denneman spreekt met Bibian over de Spelen!

 

Sports Weekly is een samenwerking van ALLsportsradio en Sportnieuws.nl!

 

Ga terug