Nieuws

Hagebeuk pakt Xbox titel!

Spannende ontknoping van het Xbox seizoen van de eDivisie, waarbij uiteindelijk Ajax eSporter Dani Hagebeuk aan het langste eind wist te trekken! Waar Feyenoord en Ajax op gelijke hoogte stonden, wist Dani wel te winnen, waar Jaey verloor van Heerenveen. We spraken Dani over zijn titel!

 

Feyenoord eSporter Jaey Daalhuisen en Dani Hagebeuk stonden voor het ingaan van de laatste speelronde op gelijke hoogte, maar de Feyenoorder had een beter doelsaldo. Om kampioen te worden moest Dani hopen op een misstap van Jaey, wat uiteindelijk gebeurde.

 

Voor de tweede maal in haar leven heeft schermster Eline Rentier zich geplaatst voor het EK Schermen voor senioren! Hoe heeft ze zich geplaatst? We spraken over de afgelopen toernooien en blikten met Eline vooruit op het toernooi dat komende juni plaatsvindt in Novi Sad!

 

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze week zat er een treurige Twente fan genaamd Joop aan de bar.

 

Dani Hagebeuk, Eline Rentier en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug