Nieuws

Eredivisieseizoen ten einde!

Het voetbalseizoen zit erop! Met de beslissingen in de play-offs voor Europees voetbal en promotie/degradatie weten we hoe we er voor staan voor volgend seizoen. We bespraken de wedstrijden met Aad de Mos en blikte met hem vooruit naar volgend seizoen!

 

Vitesse versloeg FC Utrecht over twee wedstrijden met 5-3 voor een Europa League ticket. Sparta Rotterdam degradeerde ten koste van FC Emmen, die voor het eerste in de clubgeschiedenis promoveerden. Almere City FC hoopte ook historie te schrijven, maar uiteindelijk trok De Graafschap aan het langste eind en komt er weer Eredivisievoetbal naar De Vijverberg!

 

Een mooi verjaardagscadeau voor mountainbikester Anne Tauber! De renster van het Brentjens MTB Racing Team pakte ook in de tweede wereldbekerwedstrijd van dit seizoen een podiumplaats. In het Duitse Albstadt werd Tauber derde, achter winnares Jolanda Neff en teamgenote Yana Belomoina! We spraken met Anne over haar verjaardag en de wedstrijd in Albstadt!

 

Aad de Mos en Anne Tauber hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug