Nieuws

Geslaagd!

Liefst 23 sporters uit de CTO-programma’s van Topsport Amsterdam hebben het verlossende telefoontje gekregen dat zij zijn geslaagd voor hun eindexamen. Één van deze sporters is honkballer Daniël Vos en met hem spraken we over het examen en het CTO-programma!

 

Dertien van de 23 sporters die het goede nieuws kregen, hebben hiermee hun middelbare school afgesloten. De tien andere sporters doen gespreid examen en maken volgend schooljaar de eindexamens in het resterende deel van de vakken.

 

ZZ Leiden Basketball heeft voor volgend seizoen in de Dutch Basketball League een nieuwe hoofdcoach! De 51-jarige oud-international Rolf Franke debuteert als hoofdcoach op het hoogste niveau. We spraken met Rolf over zijn aanstelling en over wat zijn verwachtingen zijn!

 

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Het Wereldkampioenschap voetbal is begonnen en er valt weer zat te beleven daar in Rusland!

 

Daniël Vos, Rolf Franke en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

 

Ga terug