Nieuws

Knallen voor thuispubliek!

Emmen is voor de tweede keer gastheer van een UCI Para-cycling World Cup! Regerend wereldkampioen Tim de Vries is in goede vorm en hoopt dat ook voor het thuispubliek in Emmen te laten zien! We blikten met hem vooruit op de wereldbeker!

 

Deze wereldbeker is een belangrijke graadmeter voor het WK in Italie van volgende maand. 

 

Zaterdag 7 juli is het NK Boulder in de Apollohal in Amsterdam! Nederlands beste klimmers en klimsters strijden met elkaar om de nationale titel. Voor regerend Nederlands kampioene Kim van den Hout is het als Amsterdamse ook nog eens een thuiswedstrijd! We spraken met haar over het NK en haar verwachtingen!

 

Al vanaf maandag wordt er tennis gespeeld op het heilige gras van de All England Club! Welke verrassingen hebben we tot nu toe gezien op Wimbledon, de derde Grand Slam van het seizoen? We spraken met tennisjournalist Jon Visbeen over het verrassende verloop van het vrouwentoernooi, het vertoon van de Nederlandse spelers en hoe de topfavorieten bij de mannen het doen!

 

Tim de Vries, Kim van den Hout en Jon Visbeen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug