Nieuws

Spektakel op de Portet!

Woensdag was eindelijk die langverwachte etappe in de Tour! Een 65 kilometer korte etappe met 3126 hoogtemeters over de Montée de Peyragudes, de Col de Val Louron-Azet en met de finish op de Col du Portet! We spraken over de etappe en over die nog komen gaan met Thomas Braun!

 

Waar veel over gepraat werd, maar uiteindelijk weinig voorstelde, was de MotoGP-achtige start. 

 

We hebben lang moeten wachten, maar voor de fans van het clubvoetbal mogen we eindelijk weer beginnen aan 'het echie'! Voor de Eredivisie weer van start gaat, mogen een aantal clubs alvast van start aan de kwalificatie voor Europees voetbal! Ajax speelde woensdagavond de heenwedstrijd in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League tegen het Oostenrijkse Sturm Graz en wonnen met 2-0! Ook Vitesse en AZ komen deze week in actie! In de tweede kwalificatieronde voor de Europa League komen zijn in actie tegen respectievelijk het Roemeense FC Viitorul Constata en het Kazachse Kairat Almaty! We spraken over de wedstrijden met Martijn Baars van Sportnieuws.nl!

 

Thomas Braun en Martijn Baars hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug