Nieuws

Talent Centraal

Talent, talent en nog 's talent!

Afgelopen week was Ron Lemmens voor ALLsportsradio aanwezig op Sportcentrum Papendal voor een Talent Centraal Bootcamp! Dinsdag hoorde je al dit talent in een 'Talent Centraal Special' van ALLsportsradio LIVE!


Talent Centraal richt zich op zeer talentvolle sporters die het hoogst haalbare willen bereiken. Om te presteren is hard trainen echter niet genoeg. Het jaarprogramma van Talent Centraal biedt daarom begeleiding en tools op vier gebieden waar het jonge talent en zijn omgeving minder vaak bij stilstaan: imago, financiën, maatschappelijke ontwikkeling en mentale kracht en kennis. In een jaar tijd krijgen de talenten vier verschillende sessies, twee bootcamps en online seminars aangeboden.

Het programma is een samenwerkingsverband van ABN AMRO, als Partner van de Toekomst, Helden, ALLsportsradio partner TalentboekSporttop (een initiatief van van schaatskampioen Jochem Uytdehaage) en De SportMaatschappij.

Tijdens het bezoek sprak Ron Lemmens met talenten Zoë Klunder (Judo), Michel Tsiba (Kunstrijden), Pepijn Smits (Zwemmen), Esther Deden (Boogschieten) en Mees Clausing (Skiën). Ook sprak hij met Jacco Koops en Casper Bouwman van de Delta Lloyd kernploeg, Yvonne van Gennip van Talentboek, Wietske de Ruiter van Sporttop en Arne Mosselman van Helden.

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live