Nieuws

Jantine van der Vlist en Sophie van Gestel

Op de valreep!

Sophie van Gestel en Jantine van der Vlist hebben nog een ticket veroverd voor de Olympische Spelen! Ze wonnen in Stavanger met Nederland de finale van Oekraïne! We spraken Jantine van der Vlist over de wedstrijden op de Continental Cup en het ticket!

De Nederlandse Olympische zwemploeg neemt op 2 en 3 juli deel aan de Open Franse kampioenschappen in Vichy! De wedstrijden passen goed in de voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio in augustus. Een aantal zwemmers gaat naar Glasgow om van 30 juni t/m 3 juli deel te nemen aan de Open Schotse kampioenschappen. We spraken technisch directeur Joop Alberda van de KNZB over het programma en de gemaakte keuzes!

Per 27 juni 2016 is NOC*NSF als eerste NOC toegetreden tot het integrity betting intelligence system (IBIS) van het IOC! Hiermee krijgen NOC*NSF en de bij haar aangesloten sportbonden toegang tot een uitgebreid netwerk van gegevens, zoals verdachte gokbewegingen en andere signalen die kunnen duiden op matchfixing en illegale weddenschappen van sporters op hun eigen competities. Emiel Krijt houdt zich er namens NOC*NSF mee bezig en we spraken hem over het IBIS systeem.

Jantine van der Vlist, Joop Alberda en Emiel Krijt hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live