Nieuws

Thomas Verheijdt

Niet denken, maar doen!

Voor de neutrale toeschouwer was de bekerwedstrijd tussen FC Volendam en MVV Maastricht er eentje om je vingers bij af te likken! Bij FC Volendam maakte Jack Tuyp een hattrick, maar hét moment wat de wereld overgaat as we speak is de goal van MVV-spits Thomas Verheijdt.

Hij nam de bal aan op de borst om vervolgens vanaf 40 meter(!) raak te volleren! Helaas voor Verheijdt leverde het geen overwinning op, want Volendam won de wedstrijd op penalty's. We spraken de spits in ALLsportsradio LIVE! over zijn goal, de wedstrijd en zijn verwachtingen voor de rest van het bekertoernooi.

De waterpolo dames jeugd heeft het meer dan uitstekend gedaan op het EJK in eigen land! Voor het massaal toegestroomde Nederlandse publiek werd goud veroverd na een spannende finale tegen Spanje (9-7). We spraken KNZB-bondscoach Gerrit-Jan Schothans over het toernooi en hoe hij het beleefd heeft. Met de zege tijdens het EJK is er ook een plek veroverd voor op het WJK in Nieuw-Zeeland medio december!

Deze week is de Fitness4daagse! Het is de bedoeling dat je in zes dagen tijd, vier dagen daarvan een prestatie levert in één van de ruim honderd sportscholen die meedoen en lid zijn van Fit!vak. Niet alleen maak je jezelf fitter, je steunt ook nog eens de Hersenstichting met je deelname! Één van de sportscholen die meedoet is BoukeSport van Bouke van Spreeuwel! Bij zijn sportschool is ook donderdag de NAH-inloopmiddag voor mensen niet Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). We spraken Bouke over wat er allemaal gaat gebeuren!

Thomas Verheijdt, Gerrit-Jan Schothans en Bouke van Spreeuwel hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live