Nieuws

Carlijn Achtereekte

Goed begin is het halve werk!

Na het trainingskamp in Salt Lake City staan de schaatsers en schaatsters van Team Victorie nu voor een trainingskamp in Inzell! Ook Carlijn Achtereekte gaat naar Duitsland en we spraken haar over de trainingswedstrijden die verreden worden. 

Als je namelijk een zogenaamd 'A-limiet' rijdt, ben je automatisch gekwalificeerd voor de KNSB Cup en hoeft dat niet meer te gebeuren bij de Holland Cup.

Van donderdag tot en met zaterdag vindt in het Ketelhuis op het terrein van de Westergasfabriek het International Sports Film Festival Amsterdam plaatst. Het ISFFA gaat verder waar de wedstrijd ophoudt en sport onderdeel wordt van het culturele leven. Voor het festival zijn negen bijzondere sportfilms geselecteerd, bijna allemaal premières. Het zijn de beste sportfilms van het afgelopen jaar. We spraken in samenwerking met Topsport Amsterdam met Hans Vervoort, een van de initiatiefnemers en creative director van dit evenement!

Carlijn Achtereekte en Hans Vervoort hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live