Nieuws

Daan Luijkx

Duurzaam wielrennen!

's Werelds duurzaamste wielerploeg is een feit! Daan Luijkx heeft tijdens het Inspiration360-congres in Amsterdam Team Earth Pro Cycling gelanceerd, waarbij hij het eerste wielershirtje mocht overhandigen aan Al Gore! 

Eind 2013 verliet Daan Luijkx het professionele wielerpeloton en nu is hij terug. In 2018 moet zijn Team Earth Pro Cycling de weg opgaan. We spraken hem hierover.

De Holland Series, de play-offs van de Hoofdklasse Honkbal, lopen op zijn eind! Aanstaande zaterdag is duel nummer zes tussen het Rotterdamse Curaçao Neptunus en de Amsterdammers van L&D Amsterdam Pirates. De stand na maandag is 3-2 voor Neptunus, wat kan betekenen dat het zaterdag beslist wordt. We spraken Nick Urbanus van de Amsterdam Pirates over deze 'Best of Seven', de vermoeidheid bij het team en welke invloed het zo vaak tegen elkaar spelen heeft op de prestatie.

Daan Luijkx en Nick Urbanus hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Foto: Erik van der Burgt

Luister live