Nieuws

Arno Havenga

Succescoach blijft aan!

De bondscoach van de Waterpolodames, Arno Havenga, heeft zijn contract verlengd tot na de Spelen van 2020 in Tokyo! Dat is goed nieuws voor de dames, die sinds zij onder zijn leiding staan al veel successen hebben mogen vieren!

We spraken Arno tijdens ALLsportsradio LIVE! over zijn contractverlenging, zijn relatie met de nieuwe technisch directeur van de KNZB André Cats en wat zijn plannen zijn met de dames tot aan 2020!

Interim-bondscoach Hakim Salem heeft de selectie van de Orange Angels waarmee hij de derde en laatste EK-kwalificatie window ingaat bekendgemaakt! Op 19 november spelen de Angels in en tegen Frankrijk en op 23 november staat in de Amsterdamse Sporthallen Zuid de wedstrijd tegen Estland op het programma. In de 14-koppige selectie zitten negen speelsters die opgeleid zijn door CTO Amsterdam Vrouwenbasketball en één van die speelsters is de 20-jarige Charlotte van Kleef. Van Kleef stroomde in 2012 het CTO Amsterdam Vrouwenbasketball in, ontwikkelde zich heel erg goed en staat nu op de vooravond van haar debuut in het Nederlandse team!

Arno Havenga en Charlotte van Kleef hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live