Nieuws

Matchday

Engels voetbalmagie!

We spraken tijdens ALLsportsradio LIVE! met Paul Baaijens, auteur van het boek 'Matchday'. In het boek gaat Baaijens op zoek naar het ware Engelse voetbal. Het boek is te winnen bij de ALLsportsradio Voetbal.com voetbalpoule! Winnen? Doe dan mee!

In voetbalmetropool Londen, met zijn veertien profclubs, komt hij volledig aan zijn trekken. Hij schrijft over zijn belevenissen bij de wedstrijden en over zijn bijzondere ontmoetingen met supporters van die clubs. In zijn verhalen vertelt hij over bier en oorlog bij Leyton Orient, een speciale vriendschap bij Queens Park Rangers, cocaïne en commercie bij Chelsea, misère bij Millwall en zijn speciale liefde voor Charlton Athletic. Voor Engelse voetbalsupporters is voetbal een 'way of life'. 

Meedoen aan de ALLsportsradio Voetbal.com voetbalpoule? Kijk dan hier!

Elke maandag blikken we met Aad de Mos terug op het afgelopen Eredivisieweekend! Deze week zagen we op televisie een gezonde discussie met Kees Jansma over de situatie bij ADO Den Haag. We vroegen daarom Aad naar zijn mening over de situatie bij de club waar hij een groot hart voor heeft. Ook keken we even naar de resultaten van afgelopen weekend, waar we PSV weer punten zagen verliezen, Ajax met 2-0 van Groningen won en Feyenoord over stadgenoot Sparta heenwalste met 6-1!

Paul Baaijens en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live