Nieuws

Senet Diving Cup

Van de bovenste plank!

Tijdens de Ticketmaster Sportagenda blikken we vooruit op de komende sportevenementen en lichten er een speciaal evenement uit! Tussen 2 en 5 februari kan je schoonspringen van hoog niveau zien in Eindhoven! We spraken toernooidirecteur Nick Adriaanse van de Senet Diving Cup!

Nog een paar dagen tot de finale van Lakeside, het WK Darts van de BDO! We spraken met voormalig Lakeside halvefinalist en directeur van de Nederlandse Darts Bond, Niels de Ruiter, over de prestaties van onze landgenoten! Justin van Tergouw heeft zijn titel binnen, nadat hij de Schot Nathan Girvan met 3-0 in sets versloeg. Aileen de Graaf en Danny Noppert zitten nog in het hoofdtoernooi en maken ook kans op de wereldtitel!

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze keer kreeg de Dakar Rally het te verduren!

Nick Adriaanse, Niels de Ruiter en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live