Nieuws

Nicole Steigenga NK

Grote toekomstplannen!

In 2017 maken we elke eerste dinsdag van de maand het ALLsportsradio Talentboek Talent van de Maand bekend! In februari is dit de 18-jarige wielrenster Nicole Steigenga! Momenteel leeft Nicole op Papendal en krijgt daar de kans om zich tot de absolute top te ontwikkelen.

Haar ambities zijn om zich via de SwaboLadies te ontwikkelen tot een internationaal sterke renster en zou graag ooit eens de Giro Rosa winnen. Nicole's spaardoel bij Talentboek is een fiets met een vermogensmeter om nauwkeuriger te kunnen trainen.


Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Nicole helpen bij haar doel? Kijk dan hier!

Elke week blikken we met Aad de Mos terug op het afgelopen Eredivisieweekend! Deze week blikten we niet alleen terug op alle wedstrijden, we spraken met Aad ook over de situatie bij ADO Den Haag. De club uit de Hofstad maakte namelijk bekend coach Zeljko Petrovic ontslagen te hebben.

Inmiddels is de Premier League of Darts begonnen! In de eerste ronde zagen we Michael van Gerwen gelijkspelen tegen Gary Anderson. Op zich geen hele verrassing, maar wat het weekend daarna zich afspeelde wel! Van Gerwen werd op drie toernooien al vroeg uitgeschakeld. Wat betekent dat voor de aankomende speelronde van donderdag? We spraken met Jacques Nieuwlaat van RTL 7 Darts!

Nicole Steigenga, Aad de Mos en Jacques Nieuwlaat hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live