Nieuws

Dick Slootbeek

Rennen door Hilly!

De stad Hilversum maakt zich op voor de alweer veertiende editie van de Hilversum City Run! Op zondag 2 april zal er weer voor het goede doel gerend worden. Dick Slootbeek schoof kort aan bij ons in de studio om weer te vertellen over de Run!

Twee weken voor het belangrijke treffen tussen Ajax en Feyenoord in de Amsterdam ArenA is het kampioenschap in de Eredivisie mogelijk al beslist! We spraken met Aad de Mos over de speelronde waarin Feyenoord, hetzij moeizaam, won bij sc Heerenveen en Ajax punten liet liggen in uitgerekend Rotterdam, waar het niet verder kwam dan 1-1 bij Excelsior.

Het is ze gelukt! De korfballers van het Amsterdam AKC-Blauw-Wit hebben zich weten te kwalificeren voor de play-offs van de Korfbal League. In een prachtige wedstrijd tegen LDODK trokken de Amsterdammers aan het langste eind en wonnen met 24-27. De droom van de Korfbal League finale in eigen stad leeft dus nog steeds voort! We spraken over een eventuele plek in de finale in de Ziggo Dome met Barry Schep, de hoofdcoach van AKC Blauw-Wit!

Dick Slootbeek, Aad de Mos en Barry Schep hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live