Nieuws

Marisa Olislagers

CTO leidt O17 naar EK!

De Oranje Leeuwinnen Onder 17 jaar hebben zich via de Eliteronde geplaatst voor het EK Voetbal onder 17 jaar deze zomer in Tsjechië. In het veld stond deze ploeg onder leiding van het aanvoerdster en speelster van het CTO Amsterdam Talent Team Marisa Olislagers!

In een poule van vier met Slovenië, Zwitserland en Oostenrijk, bleken de Nederlandse voetbalsters uiteindelijk de sterkste.

Elke maandag blikken we met Aad de Mos terug op het Eredivisieweekend. Dit weekend kon je er niet onderuit: De Klassieker! Ajax versloeg koploper Feyenoord in eigen huis en loopt zodoende in tot drie punten, maar de Amsterdammers kijken ook nog tegen een flinke achterstand aan qua doelsaldo (+50 om +40). PSV won vrij eenvoudig bij Sparta Rotterdam en is nog altijd in achtervolging. Ook zagen we mooie wedstrijden als de Gelderse Derby tussen Vitesse en NEC (2-1) en een Overijssels onderonsje tussen FC Twente en Go Ahead Eagles (1-2).

Marisa Olislagers en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live