Nieuws

Urban Hockey Experience

"Nederland wordt Europees kampioen!"

Binnenkort is het EK hockey in het Wagener Stadion in Amsterdam! Bij de dames is Nederland natuurlijk een van de grote favorieten! We spraken met Kitty van Male, hockeyinternational en speelster van AH&BC, over het aankomende EK en de Urban Hockey Experience!

Coach van de heren van hockeyclub AMHC en bondscoach van het nationale heren floorballteam Siegfried Aikman gaat een heel mooi avontuur tegemoet. Hij is door de Japanse hockeybond aangesteld als bondscoach van de heren! Zijn taak is om de heren naar een waardige prestatie te leiden tijdens de Olympische Spelen in eigen land. Hij was al eens een keer eerder bondscoach van de Japanse hockeyheren en gaat dus nu aan zijn tweede termijn beginnen. We spraken Siegfried over wat er nu allemaal gaat gebeuren en over coachen in Japan!

Bowlster Lisanne Breeschoten heeft afgelopen weekend in Scheveningen een unieke prestatie neergezet! Tijdens de NK A-Klasse wist zij de nationale bowlingtitel bij het enkelspel te prolongeren, een zeldzame gebeurtenis! Het feestje stopte daar niet bij, want samen met Chantal Jacobs wist ze de dubbeltitel voor het vierde jaar op rij in de wacht te slepen! We spraken met Lisanne over deze bijzondere prestaties!

Kitty van Male, Siegfried Aikman en Lisanne Breeschoten hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live