Nieuws

Arno Kamminga

In topvorm naar zwemzomer!

Na de Swim Cup van Eindhoven heeft de KNZB de selectie voor de WK Zwemmen in Boedapest bekendgemaakt! Één van de achttien zwemmers die gaat is Arno Kamminga. We spraken met de Amsterdammer over zijn selectie!

We blikten tijdens de uitzending met Arno terug op een geweldige Swim Cup (verscherping nationaal record 200m schoolslag en dicht bij nationaal record op de 50m schoolslag) en vooruit op zijn weg naar Boedapest! De WK Zwemmen zijn in de Hongaarse hoofdstad van 15 t/m 30 juli.

Tijdens de Ticketmaster Sportagenda blikken we vooruit op de komende sportevenementen en lichten er een speciaal evenement uit! De komende tijd kunnen vooral liefhebbers van vechtsporten hun hart ophalen. Zo is er op zondag 23 april de vijfde editie van World Fighting League; Champion vs Champion, één van de grootste vechtsportevents van Nederland. Het is ook een hele bijzondere editie, want levende kickbokslegende Peter Aerts neemt afscheid en vecht zijn laatste partij! We blikten alvast vooruit met promotor Earl Manhoef!

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze week ging het over de geweldige inhaalrace van Max Verstappen en de aanslagen in Dortmund!

Arno Kamminga, Earl Manhoef en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live