Programmering

ALLsportsradio LIVE!

Bij ALLsportsradio trakteert Robert Denneman je elke werkdag tussen 12:00 - 13:00 uur op een lekkere sportieve lunch in ALLsportsradio LIVE! Met studiogasten, updates, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport.

Lees verder

De BV Sport

Sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake en Robert Denneman nemen ons elke woensdag van 15:00 -16:00 uur mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

Lees verder

Bloed, zweet en tranen

In ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gaat oud-scheidsrechter Mario van der Ende elke laatste vrijdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur op geheel eigen wijze op zoek naar de drijfveren van onze sporticonen. Naast sporters komen ook coaches, sportbestuurders en sportjournalisten aan het woord.

Lees verder

Radioworkshop 'Overwinnen'

In samenwerking met oud-tophockeyer en ondernemer Jacques Brinkman brengen we, onder de titel ‘Overwinnen’, een compleet nieuw programmaconcept om een team mensen in recordtempo zelfstandig een radioprogramma te maken.

Lees verder

Sportmix

Elke werkdag wordt op ALLsportradio afgesloten met een lekkere sportmix! Van 19:00 - 20:00 uur verwennen DJ Anders Lundgren, DJ Devious, DJ Milla en autocoureur Giedo van der Garde je tussen spits en sportschool met de lekkerste beats!

Lees verder