Nieuws

Mario van de Ende - scheidsrechter

Maandag in ALLsportsradio LIVE!

Luister maandag om 12:00 uur naar weer een nieuwe aflevering van ALLsportsradio LIVE!

Voor de laatste keer dit seizoen werpen we een blik op de VAR en arbitrage in de Eredivisie! De laatste speelronde stond afgelopen zondag op het programma. Wat is Mario van der Ende daarin opgevallen en wie mag zich kronen tot 'By VAR de beste scheidsrechter van de week' en van het seizoen?

De tweede Grand Slam van het jaar staat op het punt van beginnen. De eerste partijen in het kwalificatietoernooi voor Roland Garros zijn gespeeld, maar wat kunnen we gaan verwachten van het hoofdtoernooi? Robert Denneman blikt vooruit op het Parijse gravelspektakel met tennisjournalist Jon Visbeen.

Afgelopen weekend werd in Le Mans de zevende Grand Prix in MotoGP, Moto2 en Moto3 verreden. De Italiaan Enea Bastianini pakte na een fel gevecht met landgenoot Francesco Bagnaia zijn derde zege van dit seizoen. Robert blikt terug op de races en de prestaties van onze Moto2 Nederlanders met Samantha van Wijk.

Bij ALLsportsradio trakteren we de luisteraar elke werkdag tussen 12:00 - 13:00 uur op een lekkere sportieve lunch in 'ALLsportsradio LIVE!' Met studiogasten, updates, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport.

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live