Nieuws

Damian Sitaram NEC

Vrijdag in ALLsportsradio LIVE!

Luister vrijdag om 12:00 uur naar weer een nieuwe aflevering van ALLsportsradio LIVE!

Robert Denneman praat tijdens de uitzending met Damian Sitaram, één van de e-sporters van NEC Nijmegen in de KPN eDivisie. De promovendus kent een bliksemstart met zeven punten uit drie wedstrijden. Het won al van Feyenoord en Fortuna Sittard en speelde gelijk tegen Cambuur. Wat kunnen we verwachten van NEC dit seizoen?

Het is de laatste vrijdag van de maand en dus praten we met Schaerweijde hockeyer Floris Molenaar over het reilen en zeilen van de hoofdklassen hockey. We gaan alweer richting de winterstop, hoe staan de competities er voor? Daarnaast vertelt Floris ook alles over zijn TechTime sportmix van vrijdagavond.

Doordeweeks was er weer een Europese speelronde. Hoe hebben Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse gepresteerd? Robert blikt terug op de wedstrijden in de Champions League, Europa League en Conference League met Martijn Baars van Sportnieuws.nl.

Bij ALLsportsradio trakteren we de luisteraar elke werkdag tussen 12:00 - 13:00 uur op een lekkere sportieve lunch in 'ALLsportsradio LIVE!' Met studiogasten, updates, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport.

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live