Nieuws

Supertalent als trotse captain!

Onze nationale sevensheldinnen zijn op weg naar Canada! Daar wordt namelijk komend weekend de World Series gespeeld en Nederland heeft daar een wildcard voor gekregen. In Langford wordt de ploeg aangevoerd door het 20-jarige supertalent Pleuni Kievit!

 

We spraken Pleuni over het toernooi in Canada, maar ook over haar snelle 'rising through the ranks'!

 

Natuurlijk vragen wij ons tijdens de Sevensweek op ALLsportsradio ook af hoe de sportmedische kant van rugby werkt! Samen met Sportzorg spraken we daarom een sportarts over deze kant van de sport. We spraken sportarts Floor Kappelhoff van de Rugbybond over hoe blessuregevoelig rugby is en vroegen naar wat je moet doen om vooral niet geblesseerd te raken!

 

Ook tijdens themaweken maken we op ALLsportsradio een Talentboek Talent bekend! Het rugbytalent van deze Sevensweek is de de 17-jarige rugbyer Dave Koelman. Naast het spelen voor Oranje O18, zit Dave momenteel in rugbyland Engeland op school en speelt daar ook. Zijn droom is om een professionele rugbyer te worden en probeert daarom in Engeland hoge ogen te gooien. We spraken Dave over zijn spaardoel op Talentboek! Hem helpen? Kijk dan hier!

 

Pleuni Kievit, Floor Kappelhoff en Dave Koelman hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

 

 

Ga terug