Nieuws

ABN AMRO WTT Podcast!

Gedurende het ABN AMRO World Tennis Tournament, van 11 tot en met 17 februari, wordt dagelijks een podcast geproduceerd voor bezoekers van Ahoy en tennisliefhebbers! Weten wat je kan verwachten van de tennisdag?

Lees verder

Klaar voor Daytona!

Liefhebbers van de Amerikaanse racerij vieren feest, want met de Daytona Speedweek start het nieuwe NASCAR-seizoen! Rick Winkelman heeft de eer om vanuit Daytona namens Ziggo Sport verslag te doen van de openingsraces. We spraken met Rick!

Lees verder

Op de weg terug!

Van 21 t/m 24 februari is De Uithof het strijdtoneel van de Challenge Cup en het NK Kunstrijden! 'Nedercanuck' Niki Wories heeft een lastige periode achter de rug, maar is er helemaal klaar voor om thuis in Nederland te laten zien uit welk hout ze gesneden is! We spraken met Niki!

Lees verder

Amsterdams Talent!

Onlangs is Topsport Amsterdam gestart met het programma Amsterdams Talent! Hierin worden Amsterdamse topsportverenigingen en het Amsterdamse bedrijfsleven met elkaar verbonden We spraken hierover met Frank Thewessem, algemeen directeur van Topsport Amsterdam!

Lees verder

Sportief Valentijn!

Op 14 februari was het Valentijnsdag! Wat heeft sport daar eigenlijk mee te maken? Meer dan je denkt! We spraken met onderzoeker Agnes Elling van het Mulier Instituut over de invloed van liefde op sport en vice versa!

Lees verder

Tjitske Benedictus in de BV Sport!

Afgelopen jaar werd ze als hoofd sponsoring bij ING verkozen tot meest invloedrijke persoon in de Nederlandse sponsorindustrie! Hoe is het om bij zo'n grote bank, zo'n rol te mogen vervullen? Frank van den Wall Bake en Robert Denneman ontvingen Tjitske Benedictus! 

Lees verder

Naar de finaleronde!

Onze waterpolodames zijn door naar de finaleronde van de World League! Na een 10-11 overwinning op bezoek bij Hongarije werd de derde plaats in de groep veiliggesteld. Het is sowieso de start van een enorm belangrijk jaar voor onze waterpolosters. We spraken met bondscoach Arno Havenga!

Lees verder

Druk jaar!

Als technisch directeur bij de KNLTB is voor Jacco Eltingh geen dag hetzelfde! We blikten met Jacco terug op de Fed Cup in Den Bosch, maar spraken ook met hem over zijn werkzaamheden en de projecten waar hij zich mee bezig houdt!

Lees verder