Nieuws

Woensdag bij ALLsportsradio LIVE!

Bellen we met Maria Verschoor over de eerste editie van de Euro Hockey League voor clubteams bij de vrouwen! Daarnaast spreken we met Floris Molenaar over het laatste hockey nieuws en niet te vergeten wat we kunnen verwachten in zijn volgende Sportmix!

Lees verder

Word jij onze nieuwe collega in 'De Radiofabriek'?

We zijn op zoek naar nieuwe collega's! ALLsportsradio is één van de drie radiostations die samen onze 'De Radiofabriek' vormen! Wil jij voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van onze programma's...?

Lees verder

Rust voor team Mulder!

Na een paar spannende maanden hebben de broeders Mulder eindelijk een nieuwe hoofdsponsor gevonden! We belden met Michel Mulder
over het aankomende schaatsseizoen en verbintenis van investeringsmaatschappij Reggeborgh.

Lees verder

Tennissterren op Curacao!

Van 22 tot en met 24 november is er weer toptennis te bewonderen op het Santa Barbara Beach & Golf Resort Curaçao met onder meer Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Jacco Eltingh! We blikten vooruit met Jacco Eltingh!

Lees verder

Satelliet winst schermster Rentier!

Een mooie prestatie voor de 22-jarige schermster Eline Rentier! In het Turkse Antalya won zij het satelliet toernooi, waar regeltjeswijs een apart randje aan zat! We spraken met Eline Rentier over het toernooi!

Lees verder

Zeven op een rij!

Het is onze internationals van het Nederlands korfbalteam weer gelukt! Op het EK in eigen land werd afgelopen weekend voor de zevende maal op rij de titel gepakt! We spraken met assistent bondscoach Jennifer Tromp!

Lees verder

"Ajax heeft geen kind aan Feyenoord!"

Volgende week is het weer tijd voor 'De Klassieker'! Ajax neemt het thuis op op tegen Feyenoord! We blikten op deze wedstrijd vooruit! Daarnaast blikten we ook terug op het afgelopen Eredivisie weekend met niemand minder dan Aad de Mos!

Lees verder

Sliedrecht sport blijft winnen!

De dames van Sliedrecht Sport versloegen deze week Graz in de CEV Volleybal Champions League! Daarnaast zijn de volleybalster ook nog eens bijna onverslaanbaar in de Eredivisie. We spraken over deze prestaties met captain Carlijn Ghijssen-Jans!

Lees verder