Nieuws

Kitesurftop op Texel!

Van 18 t/m 24 september is op Texel de WKL Kiteboarding World Cup! Nederlands kitesurfingtop maakt zich op voor deze grote wedstrijd in eigen land. We blikten alvast vooruit met voormalig wereldkampioen Youri Zoon, die ter voorbereiding voor twee weken naar Brazilië vertrekt!

Lees verder

Europees kampioen!

Succes voor het Nederlandse honkbal! Het allereerste EK Honkbal U23 werd prooi voor onze jongens! Onder leiding van oud-international Sidney de Jong versloeg Nederland in een zeer spannende finale het gastland Tsjechië met 10-9! We blikten met Sidney terug op het toernooi en de finale!

Lees verder

Win toegangskaarten voor de HISWA te water!

Van 29 augustus t/m 3 september kunnen we weer gaan genieten van alles wat met watersport te maken heeft tijdens de HISWA te water in Amsterdam! En wat is er leuker dan GRATIS genieten? Wij geven toegangskaarten weg! Wat je moet doen?

Lees verder

Eindelijk weer van start!

We zijn eindelijk weer van start met het nieuwe seizoen van de Eredivisie! Speelronde één is achter de rug en we hebben al gelijk de eerste verrassingen gezien. We blikten met Aad de Mos terug op de eerste speelronde!

Lees verder

ALLsportsradio experience tijdens Open Studio Dagen 2017!

In het weekend van 9 en 10 september 2017 vindt alweer de tiende editie van de Open Studio Dagen plaats op het Media Park in Hilversum en ALLsportsradio is erbij met een complete sportexperience!

Lees verder

Klaar voor de seizoensafsluiter!

Voor de Amsterdamse NTC zwemmers, die trainen in het Sloterparkbad en gefaciliteerd worden door CTO Amsterdam, zit het zwemseizoen er bijna op! Eén van de zwemmers die mooie stappen heeft gemaakt is de jonge vrije slagspecialist Ben Schwietert!

Lees verder

Twee uit twee!

De Nederlandse basketbalmannen, ook wel de Orange Lions genoemd, hebben een goede stap gezet op weg naar de laatste kwalificatieronde van de WK-kwalificatie! We spraken erover met international en Amsterdammer Jessey Voorn!

Lees verder

Diede de Groot in ALLsportsradio LIVE!

Dit jaar speelde Diede de Groot haar allereerste grandslamtoernooien en de derde was scheepsrecht: ze wist Wimbledon op haar naam te schrijven! Diede schoof aan bij ons in de studio en spraken met haar we over haar carrière en over haar leven naast het sporten!

Lees verder