Nieuws

Dinsdag in ALLsportsradio LIVE!

Bellen we met de aanvoerdster van het dames rugby sevens team Pleuni Kievit! Verder spreken we met de Floor Kappelhof, de sportarts van de Nederlandse Rugbybond, en is het Talentboek talent van deze themaweek Dave Koelman, verdediger van de Nederlandse Rugbyers U18!

Lees verder

Sport en banken!

Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman gaan woensdag in de BV Sport in gesprek met Tom van Kuyk sponsormanager van de Rabobank. Nu zien we banken vaker als sponsor van sportevenementen. Waarom doen ze dit?

Lees verder

Tessa Veldhuis te gast bij ALLsportsradio!

We trapten de Sevensweek perfect af met Tessa Veldhuis te gast in de studio! Met de voormalig international, die eind 2015 noodgedwongen een einde moest maken aan haar carrière, spraken we over wat nog altijd haar sport is: rugby! Wat maakt de sport nu zo geweldig?

Lees verder

De bedrijfsspelen!

Bij Sport & Zaken ligt de voorbereiding vol op de European Company Sports Games 2017 in Gent! Onze 'chef de mission' is Janine Vermeulen van Sport & Zaken en blikten alvast met haar vooruit op de ECSS eind juni!

Lees verder

Sevensweek op ALLsportsradio!

Deze week staat de programmering van ALLsportsradio geheel in het teken van rugby en rugby sevens! We gaan de hele week toeleven naar de Amsterdam Rugby Sevens aan de hand van items, reportages en studiogasten!

Lees verder

De finale met Bryan Roy!

In samenwerking met Topsport Amsterdam, spreken we de komende dagen met Ajacieden die ook ooit met Ajax een Europese finale hebben gespeeld. We spraken met Bryan Roy, die in 1992 met Ajax de UEFA Cup won door over twee wedstrijden Torino te verslaan!

Lees verder

De finale met Sonny Silooy!

Volgende week woensdag speelt Ajax in Stockholm de finale van de Europa League tegen Manchester United. In samenwerking met Topsport Amsterdam, spreken we de komende dagen met Ajacieden die ook ooit met Ajax een Europese finale hebben gespeeld.

Lees verder

Arnold Vanderlyde in ALLsportsradio LIVE!

Arnold Vanderlyde was te gast in ALLsportsradio LIVE! We spraken onder meer met Nederlands beste bokser aller tijden over zijn sport en over zijn ambassadeurschap bij Fonds Gehandicaptensport! 

Lees verder