Nieuws

Focus op de competitie

Zowel Ajax als FC Utrecht is het niet gelukt door te dringen tot de groepsfase van de Europa League! Hierdoor spelen alleen Feyenoord en Vitesse dit seizoen Europees voetbal. We blikten met Martijn Baars van Sportnieuws.nl terug op de wedstrijden.

 

Na een 1-0 thuiszege, was in Rusland het grote Zenit Sint-Petersburg na verlenging met 2-0 te sterk voor FC Utrecht. Ajax blameerde zich tegen het minder geachte Rosenborg BK. Na een 1-0 thuisnederlaag, wisten de Noren het in Trondheim nog erger te maken voor de Amsterdammers door met 3-2 te winnen.

 

Het EK Hockey loopt ten einde, met enkel de halve finales bij de mannen en de finales bij de mannen en vrouwen nog te gaan! Onze Nederlandse dames hebben zich geplaatst voor de finale, nadat ze titelverdedigsters van Engeland met 1-0 versloegen. De mannen mogen het vrijdagavond ook tegen Engeland proberen. We spraken erover met Floris Molenaar, verdediger bij Schaerweijde Hockey! Daarnaast spraken we Floris ook kort even over zijn TechTime, elke laatste vrijdagavond van de maand te horen op ALLsportsradio tussen 19:00 - 20:00 uur!

 

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze keer ging het natuurlijk over de blamage van Ajax in Europa en over Max Verstappen, die het dit weekend weer in Spa mag proberen.

 

Martijn Baars, Floris Molenaar en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug