Nieuws

Speciale aftrap!

Op zaterdag 2 september is het Olympisch Stadion in Amsterdam het decor voor de officiële opening van het seizoen 2017/2018 van de Eredivisie Vrouwen! De dag wordt georganiseerd door SportsGen en dus spraken we met Sander Mallie!

 

De La League All-Star Match en de Girls Finals komen aan bod, maar ook de battle tussen Yes-R en Rocky en het Voetbalparcours staan op het programma. De voltallige selecties van de clubs zullen aanwezig zijn in Amsterdam, net als een aantal Oranje Leeuwinnen!

 

De Universiade in Taiwan is tot een eind gekomen! Eline Rentier was als schermster onderdeel van de Nederlandse delegatie tijdens de Olympische Spelen voor studenten. Op sportief vlak kan ze tevreden terugkijken op het toernooi, waar ze tijdens de poulefase zelfs de latere winnares wist te verslaan! Daarnaast was ze ook op een andere manier heel populair op het Aziatische eiland. Zo verscheen ze meermaals op de nationale televisie en werd ze zelfs met haar mede schermers gevraagd door VOGUE Taiwan voor een feature!

 

Sander Mallie en Eline Rentier hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug