Nieuws

Uniek Sporttalent!

De verkiezing tot Uniek Sporttalent is weer van start! Tot en met 1 oktober kan je een sporttalent opgeven, waarna de stemronden beginnen. We spraken over de verkiezing met Sophie Oostveen van Fonds Gehandicaptensport!

 

Elk jaar wordt tijdens het gala van Fonds Gehandicaptensport het breedtesporttalent van het jaar uitgeroepen, maar voor het zover is moeten er eerst talenten zijn waarop gestemd kan worden! 

 

Geen Eredivisievoetbal om op terug te blikken, maar wel de interlandperiode! We spraken met Aad de Mos over de duels van ons Nederlands Elftal in de WK-kwalificatie. Nederland verloor met 4-0 van Frankrijk, maar wist zondag toch nog met 3-1 van Bulgarije te winnen. We dreigen het WK in Rusland te missen, dus er moet wat veranderen. Maar wat? We vroegen het aan Aad, die duidelijk was over het feit dat Nederland en de Hollandse School inmiddels ver voorbij zijn gestreefd!

 

Sophie Oostveen en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug