Nieuws

Doe de nek-check!

De R zit weer in de maand! Verkoudheid en griep heerst weer rond deze tijd en dat is niet heel fijn, zeker niet als je wilt sporten. Wat zijn nu de do's en dont's van sporten met een verkoudheid en/of griepje? We spraken erover met sportarts Guido Vroemen van Sportzorg.nl!

 

Zo kwam onder meer de nek-check aan de orde, waarmee je altijd weet of je kan sporten of niet!

 

Elke laatste vrijdag van de maand is Schaerweijde verdediger Floris Molenaar de horen met de Sportmix op ALLsportsradio! Met hem kijken we ook altijd naar het hockey in Nederland! Zo spraken we met met Floris over de Hoofdklassen bij zowel de heren als de dames. Bij de mannen lijkt er zich een definitieve top vijf te vormen met momenteel Kampong dat aan de leiding gaat. Bij de dames zit de middenmoot dicht bij elkaar en staat Amsterdam en Den Bosch ruimschoots bovenaan. Uiteraard blikten we ook vooruit op wat er in 'TechTime' te horen is!

 

Het was een prachtige week voor onze OranjeLeeuwinnen! Sabrina Wiegman en Lieke Martens werden gekroond tot beste coach en speelster van de wereld, daarna werd de eerste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen met 1-0 gewonnen en werden alle dames benoemd tot Ridder door de Koning! We bespraken het met Niekie Pellens van VV Alkmaar! Ook blikten we met Niekie vooruit op de Eredivisie wedstrijden van dit weekend, waarbij ze zelf de Noord-Hollandse derby speelt tegen Ajax!

 

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze week gebeurde er natuurlijk van alles, zo werd Max Verstappen een plek teruggezet, won Ajax de Klassieker en werd er weer bekervoetbal gespeeld, maar het meest bizarre gebeurde nog in de grote zandbak!

 

Guido Vroemen, Floris Molenaar, Niekie Pellens en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug