Nieuws

Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast

Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast #1

Luister nu naar de eerste aflevering van Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast.

In de allereerste aflevering van Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast nemen we de naam van deze podcastreeks onder de loep. Die missie Barcelona, wat houdt dat nu precies in? Waarvoor wordt er nu gestreden en hoe komt DutchSail daarbij om de hoek kijken?

In deze aflevering praat Robert Denneman erover met Simeon Tienpont, tweevoudig America's Cup winnaar en grondlegger van DutchSail; Sander van der Borch, watersportfotograaf en operationeel directeur van DutchSail; en Pieter-Jan Postma, drievoudig olympisch zeilen en coach van Team DutchSail.

Twaalf Nederlandse atleten zijn klaar om van 17 september t/m 12 oktober een nieuw hoofdstuk te schrijven in de Nederlandse sport historie. De beste vrouwelijke en jeugdige zeilers van Nederland strijden voor het eerst in de Youth en Women’s America’s Cup. De ultieme uitdaging vol met innovatie en data-analyse, waarin het uiterste gevraagd wordt van teamwork en aanpassingsvermogen. Volg het avontuur in Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast.

Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast is een samenwerking met ALLsportsradio.

Luister live