Nieuws

Live Your Dream

Live Your Dream in de Volvo Ocean Race!

Olaf Oosterman is a man on a mission! Zijn doel is om in de Volvo Ocean Race een boot aan de start te krijgen met een chronisch zieke bemanning met zijn Live Your Dream Foundation. We spraken Olaf over zijn doel!

Zondag is de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht. Welke ploeg heeft nu de beste papieren om 'De Dennenappel' mee naar huis te mogen nemen? We blikten alvast vooruit met Anton Lippold, FC-Utrecht watcher bij Voetbal International.

Dit weekend wordt de CVI Ermelo verreden in de achtertuin van de KNHS. Elske Hoving is de event director en legde ons uit wat voltige precies is en wat we dit weekend kunnen gaan verwachten.

Zondag zijn in Utrecht de finales van het KNKB persoonlijke A Klasse kampioenschap. Wie mag zich aan het einde de beste kegelaar van Nederland noemen? We belden met Ans Miete, A Klasse kampioen van de Utrechtse Kegelbond over de sport en over wie er wel eens met de titel vandoor zou kunnen gaan.

Olaf Oosterman, Anton Lippold, Elske Hoving en Ans Miete hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live