Nieuws

Joyce van den Berg

Negen uur op een paard

Bij het KNHS centrum in Ermelo wordt een internationale Endurance wedstrijd verreden! De Nederlandse inbreng zal tijdens dit toernooi tevens strijden om de nationale titel! Joyce van den Berg is de huidige kampioene en dus spraken we haar over Endurance en eventuele prolongatie!

Geen EK voetbal voor het Nederlands elftal, maar niet getreurd! Op 11 en 12 juni is op Sportpark Middenmeer in Amsterdam een heus WK te vinden! Het WK Nederland is een toernooi waarvan alle deelnemers wonen in Nederland, maar spelen voor het land waar zij, of hun ouders geboren zijn. Op 14 mei zal de loting van het WK zijn bij zaalvoetbaleredivisionisten ASV Lebo. We spraken organisator Dennis Berk over het unieke toernooi, wat dit jaar voor de zestiende keer georganiseerd gaat worden!

BMX'er Twan van Gendt heeft een roerige periode achter de rug, sinds hij tijdens een wereldbekerwedstrijd in Manchester op 8 april ten val kwam en een sleutelbeen en rib brak. Nu staat het WK BMX voor de deur en is hij herstellende, maar ook opgesteld in de nationale selectie! We belden hem om te vragen hoe het met hem gaat, maar tijdens zijn bezoek bij de GGD moet er soms ook wel eens geïnjecteerd worden!

Joyce van den Berg, Dennis Berk en Twan van Gendt hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live