Nieuws

Pirates de beste van Europa!

De honkballers van L&D Amsterdam Pirates hebben voor het eerst in de historie van de club de Europese titel veroverd! Nick Urbanus kreeg de prijs voor beste slagman van het kampioenschap! We spraken Nick over het toernooi!

De Amsterdamse honkballers bleken op de European Champions Cup in Rimini en San Marino de beste in het sterke deelnemersveld. L&D Amsterdam Pirates was niet alleen als team de beste, maar viel ook individueel in de prijzen met naast Nick Urbanus ook Kenny Berkenbosch, die werd uitgeroepen tot meest waardevolle speler van het toernooi! We spraken Nick Urbanus in samenwerking met Topsport Amsterdam.

De European Company Sport Games komen naar Nederland! We spraken Eric van der Veen van Sport & Zaken over het succesvolle bid wat afgelopen weekend op Mallorca is gedaan door de Nederlandse delegatie! Eric stond op het punt om naar Mallorca te vliegen om daar namens Nederland het bid te presenteren aan de organisatie. 'Onze' concurrentie kwam voor 2021 uit Frankrijk, namelijk Bordeaux, maar deze werd met 59 om 54 stemmen aan de kant gezet!

De Nederlandse floorballdames werken na deelname aan het afgelopen WK in Finland, nu toe naar de volgende editie! Er staat inmiddels een nieuwe staf voor de groep met ook een nieuwe bondscoach: Spike Braunius. We spraken de nieuwe oefenmeester, samen met international Susanne Spijkerman, tijdens een trainingsweekend in Rhenen!

Nick Urbanus, Eric van der Veen, Spike Braunius en Susanne Spijkerman hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live