Nieuws

Ellen van Langen

Toernooiambassadrice!

Ellen van Langen is ambassadrice van de EK Atletiek in eigen land! Wat houdt haar rol precies in en hoe is ze verder betrokken bij het toernooi? Gelukkig kan ze veel van de kampioenschappen zien, maar wie zijn haar favorieten eigenlijk?

Begin december zal Het Amsterdamse Proeflokaal haar deuren openen op het Stadionplein, tegenover het Olympisch Stadion. De locatie is echter tijdens de EK Atletiek al geopend voor publiek! We spraken eigenaar Jan Semeins over hoe het naar eigen zeggen gastvrijheid, smaak en educatie combineert en wat de relatie is met het Olympisch Stadion, want ook daar gaat iets leuks mee gebeuren!

Inmiddels naderen we de apotheose van Wimbledon! De mannen zitten in de kwartfinales en de vrouwen gaan alweer aan voor de halve finales. We spraken David Avakian van Tennis.nl over wat we allemaal nog kunnen gaan verwachten en welke bijzondere dingen er hebben plaatsgevonden.

Ellen van Langen, Jan Semeins en David Avakian hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live