Nieuws

Videoref

Videoref naar Hilversum!

Tijdens de KNVB Beker komt ook de 'Videoref' in actie! Na de bedreigende situatie na afloop van het bekerduel tussen PEC Zwolle en FC Utrecht heeft men besloten om de videoscheidsrechter bij Ericsson in Hilversum neer te zetten. We spraken met Leonard Ariëns van Ericsson hierover!

Met twee spannende halve finales in het vooruitzicht is het natuurlijk logisch om daarop vooruit te blikken! Sparta Rotterdam speelt woensdagavond tegen Vitesse en AZ neemt het donderdagavond op tegen SC Cambuur. We spraken daarom met Martijn Baars van Sportnieuws.nl. Met Martijn spraken we niet alleen over onze eigen beker, maar vergeleken onze KNVB Beker ook met de 'cups' uit omliggende landen.

Tijdens de uitzending spraken we ook met badmintonner Thomas Wijers van DKC. De ploeg uit Den Haag staat op 11 maart voor een hele belangrijke derby: de finale van de Carlton Eredivisie tegen Van Zundert/VELO!

Leonard Ariëns, Martijn Baars en Thomas Wijers hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live