Nieuws

Jetze Plat Wereldkampioen Andrew Mc Fadden

Dubbel prijs!

Tijdens het afgelopen WK Parawielrennen pakte handbiker Jetze Plat niet één, maar twee wereldtitels! In het Zuid-Afrikaanse Pietermaritzburg was hij zowel in de tijdrit als in de wegwedstrijd de snelste. We spraken met Jetze over deze prachtige prestatie!

We keken met Jetze ook alvast vooruit naar het WK Paratriatlon op 15 september, waar hij ook voor het goud gaat!

Een nieuwe innovatie op sportmedisch gebied! We spraken met Stan Meuffels van Sentir Bon Agenturen over de Eerste Hulp Bandage. De bandage is ontworpen om op verschillende manieren te ondersteunen bij sportongelukken totdat professionele hulp voorhanden is. Zo is het onder meer geschikt voor kneuzingen, breuken, ontwrichtingen en open wonden. De Zwitserse elitetroepen gebruiken het en binnenkort gaat er ook een grote wereldwijde speler het product gebruiken!

Wat kunnen we gaan verwachten van het aankomende eredivisieweekend? We blikten vooruit op de spannendste partijen met Martijn Baars van Sportnieuws.nl! Kan Feyenoord winnen op het veld waar Ajax onderuit ging, is PSV opgewassen tegen gedeeld topscorer Morten Thorsby en kan Ajax de schroom van het verliezen van Europees voetbal van zich afwerpen?

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze keer ging het natuurlijk over de wereld van teamspelers en individuele sporten. We spraken Arjan ook nog even over zijn sportsbar!

Jetze Plat, Stan Meuffels, Martijn Baars en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

Foto: Andrew Mc Fadden

Luister live