Nieuws

Toptransfer voor Anne Tauber!

Mountainbikester Anne Tauber verhuist komend seizoen van Habitat naar het CST-Sandd-American Eagle team van Bart Brentjens! We spraken de 22-jarige Nederlands kampioene over haar prachtige seizoen en de overstap naar het Nederlandse topteam!

Bij het team van Bart Brentjens hoopt ze de stap te kunnen maken naar een medaille tijdens de Spelen in Tokyo. Anne had een top debuutjaar bij de senioren, daarbij haalde ze als hoogste notering zelfs een zesde plaats in één van de wereldbekers! Ook pakte ze brons op de EK U23.

Van 10 t/m 12 november is in Manchester een wereldbekerwedstrijd van het baanwielrennen! Wat kunnen de Nederlanders uitrichten in Engeland en wat verwacht bondscoach Peter Schep? We spraken hem een dag voor de eerste wedstrijd! Op de duuronderdelen is er voor deze wereldbekerwedstrijd een smallere selectie mee dan bij de sprint. Dit komt omdat er in Manchester minder duuronderdelen te verrijden zijn!

Anne Tauber en Peter Schep hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

Luister live