Nieuws

181017 ALLsportsradio LIVE! Dani Hagebeuk

Hagebeuk zoekt revanche met titel!

Na elf speelronden in het Xbox seizoen van de eDivisie staat Dani Hagebeuk van AFC Ajax bovenaan! Het is spannend aan de top, met de e-sporters van PSV en Feyenoord op respectievelijk één en twee punten. Spraken met Dani over zijn seizoen tot nu toe!

Hoe heeft Dani deze seizoenshelft tot nu toe beleefd en hoe anders is het dan het PlayStation gedeelte van de competitie, waarin het niet wilde lukken voor Dani?

Op zaterdag 7 april wordt de Ziggo Dome in Amsterdam omgetoverd tot een ware korfbaltempel! Op die dag zal namelijk voor de derde achtereenvolgende keer de Korfbal League Finale plaatsvinden. Wie deze finale gaat spelen wordt de komende week bekend. Één van de twee halve finales is de finale van vorig jaar: TOP/SolarCompleet tegen AKC Blauw-Wit. De eerste wedstrijd in Sassenheim werd gewonnen door TOP. We spraken erover met de succescoach van TOP Jan Niebeek!

Dani Hagebeuk en Jan Niebeek hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

Luister live