Nieuws

Jeffrey Herlings

Sports Weekly #10

In deze aflevering van Sports Weekly spreken we met motorcrosser Jeffrey Herlings over dit seizoen MXGP, bespreken we de eerste twee duels van Oranje onder Koeman met Martijn Baars van Sportnieuws.nl en leren we schaatsster Esmee Visser beter kennen!

Na drie Grand Prix's staat de Jeffrey Herlings gedeeld eerste in de stand om het kampioenschap in de MXGP! Saillant detail: die eerste stek deelt hij met teamgenoot en negenvoudig kampioen Antonio Cairoli! Hoe gaat hij daarmee om?

Het Nederlands elftal is inmiddels twee wedstrijden ver onder leiding van Ronald Koeman! Tegen Engeland werd een slechte pot voetbal met 0-1 verloren, maar tegen uitgerekend angstgegner Portugal werd voor het eerst in de geschiedenis gewonnen (3-0)! Tijd om de eerste balans op te maken met Sportnieuws.nl redacteur Martijn Baars!

Ze was voor velen dé verrassing van de afgelopen Winterspelen in Pyeongchang: Esmee Visser! De 22-jarige schaatsster pakte de gouden medaille op de 5000 meter. Sportnieuws.nl en ALLsportsradio maakten een portret van haar!

Sports Weekly is een samenwerking van ALLsportsradio en Sportnieuws.nl!

Luister live