Nieuws

NEC vs. Fortuna

Sports Weekly #11

In deze aflevering van Sports Weekly duiken we in de top van de Jupiler League! We zetten fans van Fortuna Sittard en NEC tegenover elkaar in de titelstrijd! Ook spreken we Ard Korporaal, hoofdcoach van de korfballers van Fortuna/Delta Logistiek, over de stunt tegen PKC/SWKGroep!

Met nog vijf duels te spelen blijft het ongekend spannend met drie ploegen die nog kans maken op het kampioenschap! Jong Ajax mag als belofteploeg niet promoveren, maar momenteel op positie één en twee zijn dat twee ploegen die dat wel mogen! Fortuna Sittard en NEC moeten met elkaar uitmaken wie er kampioen wordt. In Sports Weekly zetten we twee diehard fans tegenover elkaar: Sportnieuws.nl redacteuren Nort Hesse en Stefan ten Teije!

Een berekende meesterzet van Ard Korporaal en het perfect uitvoeren van dat plan door het team is dé combinatie die Fortuna/Delta Logistiek naar een unieke finale in de Ziggo Dome bracht! De ploeg uit Delft won van topfavoriet PKC/SWKGroep in Papendrecht en mag het zodoende gaan opnemen tegen TOP/SolarCompleet, die alle twee de edities van de finale in Amsterdam hebben gewonnen. Spraken met Korporaal over de stunt in halve finale en over hoe hij zijn ploeg voorbereidt op de finale!

Sports Weekly is een samenwerking van ALLsportsradio en Sportnieuws.nl!

Luister live