Nieuws

PSV Feest

Sports Weekly #13

In deze aflevering van Sports Weekly aandacht voor Eredivisiekampioen PSV! Spreken met Omroep Brabant clubwatcher Twan Spierts! Boksster Nouchka Fontijn is in topvorm richting het EK en Martijn Baars van Sportnieuws.nl over de Premier League of Darts in Ahoy!

"Stratumseind, het stadhuisplein, het kampioensfeest zal weer in het zuiden zijn!" Zo klonk het vanaf de tribunes van het PSV-stadion en zo was het ook afgelopen maandag. We praten over de kampioen van dit voetbalseizoen met clubwatcher Twan Spierts van Omroep Brabant.

De Nederlandse boksster Nouchka Fontijn heeft haar goede vorm te pakken voor het EK! In Parijs won ze in de klasse tot 75 kg de Montana Cup door in de finale de Hongaarse Timmea Nagy te verslaan! Nu is een toernooi winnen voor een Europees kampioenschap altijd lekker, maar het EK is uitgesteld nadat Polen de organisatie van het toernooi terug gaf. Hoe gaat ze hiermee om? We spraken erover met Nouchka!

Wat heeft de PDC het ons mooi gemaakt zeg! Liefst twee avonden Premier League of Darts in óns Rotterdam: woensdag en donderdag! Een one-in-a-lifetime-dingetje met wel één groot nadeel: Donderdag spelen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld tégen elkaar. We praten over de Premier League of Darts in Ahoy met Martijn Baars van Sportnieuws.nl, die er ook beide avonden bij zal zijn!

Sports Weekly is een samenwerking van ALLsportsradio en Sportnieuws.nl!

Luister live